Lokkiparvi jahtasi ruokailijaa – mies pakeni pizzan ja juoman kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin torielämä vilkastuu, mikä tuo mukanaan monissa paikoissa myös erilaisia lieveilmiöitä. Yksi lieveilmiö varsinkin satamien tuntumassa sijaitsevien torien kohdalla ovat lokit, jotka parveilevat ihmisten lähettyvillä odottamassa, että ihmiset jättävät jälkeensä jotain syötävää.

Useiden videoiden muodossa on nähty, että osa lokeista ei odota tähteitä vaan käy röyhkeästi ihmisten aterioiden kimppuun kesken ruokailun. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa mies joutuu juoksemaan ruoat käsissään lokkiparvea pakoon lintujen yrittäessä varastaa hänen ruokaansa.

Tilannetta sivusta seurannut mies on kuvannut videolle, miten kymmeniä lokkeja sisältävä lintuparvi piirittää ja jahtaa miestä. Mies yrittää juosta lintuja pakoon juoma ja pizzan siivu käsissään. Lopulta mies onnistuu menemään suojaan erään liikkeen sisälle.