Muistatko vielä tämän Sinkkuelämää-komistuksen? Tältä Jason Lewis näyttää nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistaa Jason Lewisin suositusta Sinkkuelämää-sarjasta kymmenien vuosien takaa. Lewis näytteli komean miesmallin Smith Jerrodin roolia ja nousi kerta heitolla suuren kansainvälisen yleisön tietoisuuteen.

Mies esiintyi nyt The Morning Show -keskusteluohjelmassa Channel Seven -kanavalla ja yllätti faninsa muuttuneella ulkonäöllään. Pitkähiuksisena ja siloposkisena komistuksena muistettu näyttelijä oli kasvattanut parran ja viikset, minkä lisäksi hänen hiuksensa olivat lyhentyneet huomattavasti sitten Sinkkuelämää-sarjan aikojen.

Jason Lewis muisteli haastattelun aikana muun muassa kiusallista kohtausta, jossa hänen piti riisuutua kokonaan alasti suuren yleisön edessä. Kohtaus piti kuvata monta kertaa eri kuvakulmista, mikä saikin Lewisin säälimään kameramiestä, joka joutui katsomaan alastonta Lewisia. 49-vuotias mies on Sinkkuelämää-roolinsa jälkeen näytellyt Midnight Texas -sarjassa ja Verenpunaiset okaat -elokuvassa.