Saran biksut eivät liikoja peittäneet – kuuma kuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet. Viime aikoina Sara on ollut melko harvakseltaan julkisuudessa.

https://www.instagram.com/p/CCgh7TcgJI_/

Tällä kertaa Sara on kuitenkin jakanut seuraajilleen valokuvan, jossa hän poseeraa bikineissä ja kysyy kuka on valmis viikonloppuun. Supermallin yllä nähdään erittäin niukat bikinit, joiden kuosi jäljittelee mitä ilmeisimmin leopardia.

https://www.instagram.com/p/CCjQ-PTgQbK/

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet