Uskomaton video kissojen taidoista – vaikea uskoa todeksi näkemättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tavalliset kotikissat tiedetään esikuviensa tavoin erittäin varovaisiksi liikkujiksi, jotka osaavat vaania kohteitaan huomaamatta ja iskeä varoittamatta. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi miten tarkasti kissat lopulta osaavatkaan tassunsa asettaa, mutta nyt video paljastaa niiden uskomattoman taidon.

Videolla kissojen reitille on asetettu runsaasti erilaisia esteitä, joiden seassa kissojen täytyy luovia neljän tassunsa kanssa. Katsojien on vaikea uskoa, että esimerkiksi kissa kykenee kävelemään esimerkiksi lattialla, jolle on asetettu suuri määrä pelikortteja pystyyn.

Lopulta yhtään korttia ei kaadu, mutta kissa onnistuu kävelemään alueen yli kaikessa rauhassa. On vaikea ymmärtää miten kissat kykenevät koordinoimaan kaikkia neljää tassuaan niin tarkasti, ettei edes hipaisusta kaatuvat kortit hievahdakaan.