Ariel Winter esitteli uuden tyylinsä: ”Talvi on tulossa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Ariel Winter on tunnettu rohkeasta tyylistään. Nainen nähdään usein tummassa meikissä sekä asuissa, jotka eivät yleensä jätä paljoakaan mielikuvituksen varaan. Nyt nainen esitteli uutta vaaleampaa tyyliään sosiaalisessa mediassa.

Hetki sitten 22 vuotta täyttänyt Ariel Winter pääsi taannoin irti Moderni Perhe -sarjan roolihahmon tummasta tyylistä, minkä jälkeen nuori nainen onkin ilotellut erilaisilla hiusväreillä ja muuttanut tyyliään jo useamman kerran. Winter nähtiin viimeksi luonnonkauniina kuvissa, joissa hänellä oli haalean oranssit hiukset. Nyt tähti häikäisee platinanvaaleilla kutreillaan.

https://www.instagram.com/p/CCPkCtVjxk1/

Ariel Winter sai paljon ihastelua osakseen kuvilla, joissa nainen makoilee rennosti sohvalla ja näyttää nauttivan uudesta hiustyylistään. ”Winter is coming!”, nainen kommentoi kuvatekstissään vaalennettuja hiuksiaan. Tähti näyttää vaaleilla hiuksillaan hyvin erinäköiseltä kuin Moderni Perhe -sarjassa, mikä on luultavasti ollut yksi Ariel Winterin tavoitteistakin.