Katy Perry valitsi Jennifer Anistonin lapsensa kummiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry odottaa parhaillaan esikoislastaan, jonka laskettu aika on lähiviikkoina. Tähden on nyt paljastettu valinneen kummin tulevalle tyttärelleen.

Perry valitsi lapsensa kummitädiksi ystävänsä, Frendit-tähti Jennifer Anistonin. The Daily Mirror -lehden mukaan Anistonin kerrotaan puhjenneen ilon kyyneliin poptähden pyydettyä häntä kunniatehtävään.

Katy Perry ja Jennifer Aniston ovat olleet ystäviä lähes kymmenen vuoden ajan. Heidän kerrotaan olleen entistä läheisempiä koronaviruksen aikaan, sillä kaksikolla oli tapana mennä yhdessä lenkeille turvavälit muistaen. Katy Perryn tulevan lapsen isä on hänen kihlattunsa, Taru sormusten herrasta ja Pirates of the Caribbean -elokuvista tunnettu näyttelijä Orlando Bloom.