Valtteri Bottas koronatestissä – julkaisi kuvan: ”Alan jo totuttua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas on loistanut autourheilun kuninkuusluokan kauden avauksessa, sillä hän johtaa parhaillaan pistetilaston voitettuaan kauden avauskilpailun Itävallassa. Myös toisessa osakilpailussa suomalainen ajoi upeasti.

Koronakriisi on aiheuttanut paljon hankaluuksia Formula 1 -kaudelle, tiimeillä ja kuljettajille, sillä kilpailuissa noudatetaan monia rajoituksia. Nyt Valtteri on esitellyt koronakriisin aikaista rutiiniaan, jossa häneltä otetaan koronatesti peräti kaksi kertaa viikossa.

Julkaisemassaan kuvassa Bottas nähdään makaamassa sohvalla, kun testiä otetaan hänen nenästään pitkällä vanupuikolla. Päivityksen perusteella tulos oli negatiivinen, kuten oli odotettukin.