Isovanhemmat keksivät koronaturvallisen tavan halata lapsenlapsiaan – ihana kohtaaminen videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi moni perhe on joutunut olemaan erillään toisistaan. Tilanne on ollut raastava etenkin monille isovanhemmille, jotka eivät riskiryhmään kuuluessaan ole saaneet nähdä lähietäisyydeltä omaa jälkikasvuaan saatika koskettaa lapsenlapsia.

Nyt videolla nähdään miten eräät brasilialaiset isovanhemmat päättivät ratkaista tilanteen. He asuivat lastensa perheen lähellä, mutta eivät olleet korona-ajan rajoituksista johtuen halaamaan lapsenlapsiaan. Isovanhemmat keksivät tilanteen ratkaisemiseksi kuitenkin hyvin luovan ratkaisun.

Videolla nähdään miten onnellinen isoäiti on saadessaan pidellä lastenlastaan pitkästä aikaa sylissään. Isovanhemmat ovat ripustaneet ulos muovisen verhon, jossa on käsille omat taskut. Verhon avulla isovanhemmat pystyivät jälleen pitelemään lapsia sylissään ja halaamaan heitä kunnolla.