Viimeisillään raskaana ollut tubettaja kuoli 24-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Youtube-tähti Nicole Thea ja hänen syntymätön lapsensa Reign ovat kuolleet. 24-vuotias somevaikuttaja oli menehtyessään kahdeksatta kuukautta raskaana.

Suru-uutisen paljasti Thean äiti Instagramissa. Youtube-tähden kuolisyy ei ole toistaiseksi tiedossa. Thean perhe on pyytänyt faneilta yksityisyyttä heidän yrittäessä toipua murheellisesta tapahtumasta.

Nicole Thea tunnettiin videoista, joissa hän kertoi huhtikuussa paljastamansa raskauden etenemisestä ja arjestaan tulevana äitinä. Youtube-tähden Boga-poikaystävä on päättänyt julkaista vielä naisen ennen kuolemaansa kuvaamat videot lähipäivinä Youtubessa. Youtube-tähteyden lisäksi Thea muistetaan urastaan tanssijana ja Thea Collection -mallistostaan, joka koostui koruista ja irtoripsistä.