Koira pääsi pulikoimaan altaassa – muuttui todelliseksi vesipedoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut koirat eivät nauti vedessä olemisesta, toiset puolestaan rakastavat sitä yli kaiken. Joskus uimista rakastavien koirien piteleminen poissa vedestä voi olla jopa todellinen haaste.

Quake-niminen sekarotuinen pitbull oli harhaillut kodittomaksi Kaliforniassa sijaitseva koulun kampuksella, kun se pelastettiin ja sai lopulta uuden kodin. Uudessa kodissaan uimista rakastava koira pääsee pulikoimaan toden teolla kahluualtaassa.

Quaken uintihetkeä todistetaan hauskalla viraalivideolla. Veteen päästyään koirasta kuoriutuu todellinen vesipeto, jota sen selkään kiinnitetty hainevä vain vahvistaa. Omistajan mukaan uima-allas on oiva keino saada koiranpentu kuluttamaan ylimääräisen energiansa pois.