Kourtney Kardashian seksikkäänä allaskuvissa – peppu pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, julkaisi juuri itsestään näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi kaunis uimapuku yllään. Nyt nainen on pulahtanut samassa asussa uimaan, ja hänet nähdäänkin seksikkäissä uima-altaassa otetuissa kuvissa.

Kourtney Kardashian on julkaissut useamman kuvan, jotka hänestä on napattu kesken sukeltamisen. Kuvissa naisen upea uimapukuvartalo nähdään veden alla. Pääosassa on etenkin takapuoli, joka näkyy monista eri kuvakulmista jokaisessa kuvassa.

Kourtney Kardashian kertoi hetki sitten saaneensa muutaman ylimääräisen kilon, mutta rakastavansa itseään tällä hetkellä juuri tämän kokoisena. Nainen päätti silti aloittaa ketogeenisen eli vähähiilihydraattisen dieetin, jonka avulla hän haluaa katkaista herkuttelun kierteen.