Tom Hanks koronaviruksen rajuista oireista: ”Luuni tuntuivat kuin suolakekseiltä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson lukeutuivat tiettävästi ensimmäisiin koronaviruksen saaneisiin Hollywood-tähtiin. Nyt näyttelijä on jälleen avautunut koettelemuksistaan taudin kourissa maaliskuussa.

Hanks näyttäytyi The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa mainostamassa uutta Greyhound-elokuvaansa. Tähden mukaan koronan oireet erosivat pariskunnalla. Korkeasta kuumeesta kärsinyt Wilson menetti maku- ja hajuaistinsa, Hanksin tapauksessa oireet ilmenivät puolestaan aivan eri tavalla.

– Luuni tuntuivat kuin ne olisivat olleet suolakeksejä. Joka kerta kun liikahdin, tuntui kuin jotain olisi murentunut sisälläni, näyttelijä kuvaili.

Oireiden voimakkuuden vuoksi pariskunta joutui hetkeksi sairaalahoitoon ennen kuin heidät päästettiin viettämään karanteenia yhdessä. Sairaudesta toipuminen kesti noin yhdeksän päivää.