6-vuotias pelasti pikkusiskonsa aggressiiviselta koiralta – tähdet ylistivät poikaa sankariksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Wyomingissa asuva 6-vuotias poika on julistettu sankariksi pelastettuaan pikkusiskonsa. Bridger Walker näki koiran hyökkäämässä 4-vuotiasta siskoaan kohti ja asettui näiden väliin, joutuen itse koiran puremaksi.

Koira puri Brigeriä useita kertoja posken seudulle. Hengissä selvinneelle pojalle suoritettiin CNN-uutissivuston mukaan kaksi tuntia kestänyt leikkaus, ja hän sai yli 90 tikkiä. Lapsi oli kertonut hypänneensä koiran eteen, sillä jos jonkun täytyi kuolla, hän ei halunnut sen olevan siskonsa.

Tapaus levisi nopeasti viraalina ja tavoitti pian myös lukuisat Hollywood-tähdet. Marvel-tähti Chris Evans lähetti Bridgerille videon, jossa hän kutsui poikaa sankariksi Captain Americana esiintyen. Myös muun muassa Hugh Jackman, Tom Holland, Brie Larson ja Anne Hathaway ovat ylistäneet Bridgeriä hänen epäitsekkäästä teostaan.