Demi Lovato paljasti miksi lopetti kuviensa photoshoppaamisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden valokeilassa paistattelevat ihmiset voivat kokea paljon ulkonäköpaineita. Nämä paineet saavat monet sortumaan kuviensa liialliseen muokkaamiseen ja jälkikäsittelyyn, minkä lisäksi osa voi jopa hakeutua kauneuskirurgin vastaanotolle yrittäessään muuttaa itseään.

Myös poptähti Demi Lovato on kertonut avoimesti, että hän on kokenut paineita täydellisestä vartalosta, ihosta ja ulkonäöstä. Tästä syystä nainen on aina muokannut bikinikuviaan. Hän on siloittanut kuvista vähintäänkin selluliitin pois näkyvistä sillä ajatuksella, että selluliitti olisi jotenkin rumaa.

Eräitä lomakuvia muokattuaan nainen kuitenkin päätti, että hän ei enää halua julkaista epätodellisia ja valheellisia kuvia itsestään. 27-vuotias tähti oli ihastunut ja ajatteli, että hän ei halua antaa ihastuksensa kohteille väärää kuvaa itsestään tai yrittää huijata heitä. Niinpä nainen päätti lopulta julkaista muokkaamattomia kuvia selluliitteineen kaikkineen.