Holly Hagan ihmettelee bikinikuvaansa: ”Kuka kuvittelen olevani?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-kanavalla esitetyn Geordie OGs -realitysarjan tähtenä tunnettu Holly Hagan julkaisee itsestään usein todella näyttäviä kuvia, joissa tähti esittelee kurvikasta tiimalasivartaloaan. Nyt tähti julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, jotka on otettu palmupuiden katveessa uima-altaan edustalla.

Holly Hagan poseeraa julkaisemissaan kuvissa bikineissä ja esittelee timmiä vartaloaan Instagram-seuraajilleen. Naisella on kuvissa hyvin näyttävä tyyli, jonka korkeakorkoiset kengät, isot aurinkolasit ja suuri aurinkohattu kruunaavat.

– En tiedä kuka oikein kuvittelen olevani. Tepastelen altaan ympärillä kuin olisin joku jalkapalloilijan vaimo, Hagan kirjoittaa omasta tyylistään.

Nainen on aiemmin julkisesti harmitellut sitä, että hän on hankkinut niin paljon kauneusleikkauksia. 27-vuotias Hagan on sitä mieltä, että leikkaukset ovat vieneet hänen itsetuntoaan nuorempana vain huonompaan suuntaan. Nykyään tähti on kuitenkin sinut sen kanssa miltä hän näyttää.