Kim Kardashianin mainos raivostuttaa- fanit syyttävät ahneeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on luonut oman Skims-nimisen yrityksen, jonka alla nainen suunnittelee alusvaatteita ja muotoilevia alusasuja. Nyt tuorein Skims-mainos on saanut fanit nimittelemään naista ja kutsumaan häntä ahneeksi.

Ihmiset ovat ymmärtäneet sen, että tälläisinäkin aikoina, kun koronavirus riepottelee yrityksiä, yritysten on mainostettava tuotteitaan ja yritettävä pitää toimintaansa tuottoisana. Nyt Kim Kardashianin luoma Skims-mainos on saanut ihmiset kuitenkin pyörittelemään silmiään. Syy johtuu siitä, että nainen käyttää valloillaan olevaa koronakriisiä keinonaan saada ihmiset ostamaan hänen tuotteitaan.

Kim Kardashian on tehnyt uuden mallistonsa lanseerauksen osalta yhteistyön, jonka taustalla on hyvä tarkoitus. Nainen aikoo antaa uusimman malliston myynnistä saaduista tuotoista 20 prosenttia COVID-19 Emergency Response Program -järjestölle. Tämä on kuitenkin saanut ihmiset ihmettelemään sitä, minkä vuoksi nainen ei lahjoita suoraan rahaa kyseiselle järjestölle vaan lahjoittaa vasta silloin kun hän itse saa lisää myyntiä tuotteilleen.