Koira söi takapihalle heitetyn crack-kokaiini -pussin – kiidätettiin eläinlääkäriin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Nipsey-niminen koira on päätynyt vahingossa kokeilemaan crack-kokaiinia. Eläin söi pussillisen huumetta, jonka joku oli heittänyt sen omistajien takapihalle.

Crack-huume oli päätynyt Detroitissa sijaitsevan kodin pihalle poliisin ratsian yhteydessä. Yksi epäillyistä oli paetessaan poliiseja heittänyt huumeet aidan ylitse. Pitbull-rotuisen Nipsey-koiran omistaja oli löytänyt lemmikkinsä pureskelemassa pussia, ja otti nopeasti yhteyttä paikalliseen eläinsuojaan.

Eläinsuojan edustajat saapuivat noutamaan Nipseyn hoitoon. Yksivuotias koira vietti yön ylitse eläinlääkärillä ja selvisi koettelemuksesta hengissä. Michigan Humane Society -eläinsuoja maksoi koiran hoitokustannukset sen omistajien puolesta, uutisoi CNN.