Retropelifanin unelma – 8-bittisestä Nintendosta virallinen Lego-versio!

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendon ja tanskalaisen Lego-yhtiön ilmoitettiin alkuvuodesta aloittavan yhteistyön. Nyt yhtiöt ovat esitelleet Lego-setin, joka on varmasti sekä Lego-harrastajien että nostalgiannälkäisten retropelaajien mieleen.

Lego Nintendo Entertainment System on nimensä mukaisesti Lego-versio japanilaisyhtiön rakastetusta 8-bittisestä pelikonsolista. NES-konsolin Lego-rakennelma on erittäin yksityiskohtainen ja sisältää peliohjaimen, pelikasetin sekä kasaritunnelman takaamiseksi jopa palikkaversion kuvaputkitelevisiosta. Yhteensä 2 646 palikasta koostuva setti on suunnattu aikuisille Lego-rakentajille.

Pelata Legon Nintendo Entertainment Systemillä ei voi, mutta television sivussa olevaa vipua pyörittämällä sen ruudulla oleva Mario-hahmo näyttää liikkuvan Super Mario Bros. -pelin tapaan. Lego-NES ilmestyy myyntiin 1. elokuuta. Sen hinta on Yhdysvalloissa 230 dollaria, eli noin 200 euroa.