Sharon Osbournen muodonmuutos puhuttaa – valkaisi hiuksensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja rokkari Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne on totuttu näkemään punertavissa hiuksissa. Nyt tähti on kuitenkin vaihtanut tyyliään kertaheitolla.

Viimeisten 18 vuoden ajan tummanpunaisiksi hiuksensa värjännyt Sharon Osbourne on valkaissut hiuksensa. Se tapahtui julkkisstylisti Jack Martinin avustuksella. Lopputulosta esiteltiin hänen Instagram-tilillään ennen- ja jälkeen -kuvien muodossa.

Jack Martin kertoo Sharon Osbournen kyllästyneen hiustensa värjäämiseen kerran viikossa ja halunneensa valkaista hiuksensa jo pidemmän aikaa. Hiusstylisti käytti kahdeksan tuntia tähden hiusten valkaisemiseen. Tarkoituksena on, ettei Osbournen tarvitsisi värjätä hiuksiaan enää niin usein kuin ennen.

 

https://www.instagram.com/p/B8rabbApRJd/