Anne Hathawayn hurja väite – ohjaaja Christopher Nolan ei halua tuoleja kuvauspaikoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Christopher Nolan tunnetaan muun muassa elokuvista The Dark Knight, Inception ja Dunkirk. Nyt näyttelijä Anne Hathaway on tehnyt jokseenkin yllättävän väitteen ohjaajasta.

Hathaway kertoi Variety-lehden Actors on Actors -haastattelussa, ettei Nolan halua tuoleja kuvauspaikoille. Syynä on ohjaajan The Dark Knight Rises ja Interstellar- elokuvissa näytelleen tähden mukaan työtehokkuuden heikkeneminen.

– Nolanin syy on tämä: Jos paikalla on tuoleja, ihmiset istuvat niissä. Mikäli he istuvat niissä, he eivät työskentele, Hathaway kuvaili.

Nolanin edustaja on sittemmin julkaissut Indiewire-sivustolle tiedotteen Hathawayn kommenttia koskien. Edustajan mukaan tuolikielto koskee vain videomonitorien ympärillä olevia ohjaajien tuoleja, eikä näyttelijöitä ja työryhmää ole suinkaan kielletty istumasta. Sen sijaan Nolan on kieltänyt kännykät ja tupakoinnin kuvauspaikoilla.