Irina Shayk paljasti: ”Ajattelin pienenä, että minun piti olla poika”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvatemerkin mallikasvo. Nyt nainen on paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon.

Irina Shayk on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan luulleensa pienenä, että hänen olisi pitänyt olla poika. 34-vuotias nainen koki syntyneensä väärään kehoon vielä teini-ikäisenäkin. Tällöin naisesta tuntui, että hänen piti olla mies talossa sen jälkeen kun hänen isänsä menehtyi.

Shayk epäilee näiden tuntemusten johtuvan siitä, että hänen isänsä oli toivonut poikaa saadessaan Irinan. Isän menehtymisen jälkeen malli ajatteli, että hänen tulee huolehtia perheestään. Hän päätti nuorena, että ei ikinä tulisi menemään naimisiin. Toisin kuitenkin kävi, ja naisena oleminen ja naisellisuus ovatkin aikuisiällä tuntuneet kaunottarelle enemmän luonnolliselta.

Tällä hetkellä Irina Shayk on yksinhuoltaja tyttärelleen. Näyttelijä Bradley Cooper ja supermalli Irina Shayk ilmoittivat erostaan viime kesänä. Pariskunta ehti olemaan yhdessä neljä vuotta, ja heillä on suhteestaan myös yhteinen kaksivuotias tytär Lea De Seine.