Kissa järkyttyi isäntänsä laulusta – huvittava reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit pitävät musiikista ja alkavatkin liikkua musiikin rytmin mukana tai jopa äännellä aivan kuin ne laulaisivat. Nyt videolla nähdään kuitenkin kissa, joka näyttää todella hämmentyvän omistajansa oopperalaulunäytteestä.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa mies nostaa kissan syliinsä. Kissa ei pidä siitä, että se otetaan kantoon, minkä se osoittaakin omistajalleen hyvin selvästi. Kissa näyttää miehelle hampaitaan ja sihisee todella vihaisesti.

Mies päättää heti hämmentää kissaansa ryhtymällä laulamaan sille. Kissa näyttääkin menevän heti hyvin hämilleen kun sen sihinä saakin aikaan voimakkaan oopperalaulua muistuttavan lauluun purskahtamisen. Kissa taivuttaa selkäänsä taakse päin ja pyrkii laulavasta miehestä kauemmas järkyttynyt ilme kasvoillaan.