Koira odottaa leikin alkamista kärsivällisenä – seisoo järvessä liikkumatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut innostuvat leikeistä, joissa ne saavat noutaa jonkin niille heitetyn lelun. Eräs lemmikki ei kuitenkaan ole näyttänyt kiinnostumisen merkkejä palloja tai keppejä kohtaan vaan se rakastaa noutaa kiviä järven pohjasta.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään Otto-niminen koira, joka on rodultaan lyhytkarvainen saksanseisoja. Se pitää erityisen paljon leikistä, jossa sille heitetään järveen kiviä, jotka koira käy noutamassa järven pohjasta.

Nyt videolla nähdäänkin hauska tilanne, jossa Otto-koira odottelee kärsivällisesti leikin alkamista. Koira seisoo järvessä kahdella takajalallaan täysin liikkumatta ja katsoo tarkkaavaisesti omistajaansa. Koira on huvittava näky odotellessaan leikin alkamista niin syvällä vedessä, että takajaloilla seistessään vain koiran pää on veden pinnan yläpuolella.