Lemmikki yritti pysyä pingispallon perässä – huvittava näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pöytätennis, eli pingis, on hauska peli, jossa kaksi pelaajaa mittelevät pienten mailojen ja pallo avulla. Pingiksen seuraaminen ei välttämättä ole sivullisten mielestä mielenkiintoisinta seurattavaa, mutta eräs koira oli kuitenkin pingisottelusta hyvin innoissaan.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten innostuneeksi pöytätenniksen pelaaminen sai perheen lemmikin. Pienen pallon pomppiminen pöydän päällä saa koiran hyppimään hauskasti vieressä kun se yrittää seurata peliä.

Hauska video on kuvattu niin, että kamera on ollut pingispöydän päällä. Pelin edetessä nähdään miten koira ilmestyy pöydän alta kerta toisensa jälkeen kun se hyppii pöydän päästä päähän yrittäessään pysyä pienen pallon perässä.