Orlando Bloom ylistää Katy Perryä: ”Hän on oikea luonnonvoima”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry elää tällä hetkellä onnellista aikaa elämässään. Hän odottaa esikoista kihlattunsa Orlando Bloomin kanssa ja hän on julkaissut uutta musiikkia, joka menestyy hyvin. Nainen ilmoitti raskaudestaan Never Worn White -kappaleen musiikkivideolla, jonka lopussa hän paljasti raskausvatsansa.

Näyttelijä Orlando Bloom kosi Katy Perryä viime vuonna viiden miljoonan dollarin arvoisella sormuksella hänen perheensä ollessa paikalla. Nyt 44-vuotias Bloom on ylistänyt tulevaa vaimoaan ja ollut erityisen hämmästynyt siitä miten Katy Perryn raskaus on sujunut.

Orlando Bloom kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että tällä hetkellä he rakentavat pesää tulevaa vauvaa varten. Katy Perrystä ei miehen mukaan edes voisi kuvitella hänen olevan raskaana ellei hänellä olisi isoa vatsaa. ”Hän on todellinen luonnonvoima niin kun me kaikki tiedämmekin”, Orlando Bloom ylisti tulevaa äitiä.