Paljastus Kardashianien kulisseista – veli tekee paluun sarjaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskosten velikulta Rob Kardashian on pysynyt viime vuosina poissa julkisuudesta. Hän ei ole halunnut osallistua perheen realitysarjan kuvaamiseen, minkä lisäksi hän on pysytellyt poissa useista tärkeistä juhlista siksi, että paikalla on ollut kameraryhmä.

Nyt Khloe Kardashian paljasti, että veli voi tällä hetkellä paremmin ja on palaamassa Kardashianit-sarjaan. 36-vuotias Khloe Kardashian kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että 33-vuotias Rob Kardashian on tällä hetkellä itsevarmempi ja tuntee olonsa kameroiden edessä jälleen niin mukavaksi, että on päättänyt jopa palata perheen yhteisen realitysarjan tekemisen pariin.

Kardashianit eivät tiedä kuinka monta tuotantokautta ohjelmaa tullaan vielä kuvaamaan. He uskovat sarjan loppuvan ennen pitkään, mutta tällä hetkellä he tulevat kuitenkin jatkamaan suositun ohjelman tekemistä niin kauan kuin se tuntuu heistä mielekkäältä. Ohjelmalle tuntuu kuitenkin edelleen olevan kysyntää, koska 18 tuotantokauden jälkeenkään suosio ei näytä vielä hiipumisen merkkejä.