Eva Longoria upeassa bikinikunnossa – kuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eva Longoria meni pari vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa. Täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut Longoria sai myös esikoisensa miehensä kanssa kesäkuussa 2018 kun heidän perheensä kasvoi Santiago Enrique -nimen saaneella pojalla.

Koronakaranteenissa kuukausia ollut näyttelijäkaunotar on nyt päässyt nauttimaan kesälomasta, ja julkaisi tietenkin myös sosiaalisessa mediassa valokuvan. Siinä hän keikistelee mustissa bikineissä, jotka korostavat hänen upeaa bikinivartaloaan.

45-vuotias Hollywood-tähti on viime aikoina alkanut huomata ulkonäössään ikääntymisen merkkejä, sillä Eva Longorian hiukset ovat alkaneet harmaantua. Kaunotar on vielä toistaiseksi piilottanut luonnollisen harmaan sävyn hiuksistaan.