Realitytähti Megan Barton Hanson yllätti uudella tyylillä – sähkönsiniset hiukset vaativat huomiota osakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Megan Barton Hanson tuli monille tutuksi Love Island -ohjelman tähtenä. Sarjan kuvaamisen jälkeen naisesta tuli sosiaalisessa mediassa hyvin tunnettu rohkeiden kuviensa ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta.

Megan Barton Hanson julkaisi nyt itsestään todella näyttäviä kuvia, joissa nähdään kaunottaren uusi tyyli. Hanson on muuttanut tyylinsä hiusten avulla täysin eri näköiseksi. Hiukset ovat tyvestä vaaleat, mutta muuttuvat latvaa kohti sähkönsiniseksi.

View this post on Instagram

@missdemzhair X @elliebmua 🦋🦋🦋

A post shared by M E G A N 🦋 (@meganbartonhanson_) on

26-vuotias realitytähti ilmoitti aiemmin julkisesti olevansa biseksuaali. Nainen sai paljon negatiivista palautetta, koska moni ajatteli tähden vain kaipaavan lisää mediahuomiota. Megan Barton Hanson on kuitenkin selventänyt, että hän on kiinnostunut myös naisista eikä sillä ole mitään tekemistä näkyvyyden kanssa.