Quentin Tarantino halusi ohjata Marvel-elokuvan – kaavaili Matrix-tähteä päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Quentin Tarantino on paljastanut suunnitelleensa Marvelin Luke Cage -hahmosta kertovaa elokuvaa. Tarantino kuitenkin hylkäsi idean ystävän kanssa käydyn väittelyn jälkeen-.

Tarantino kertoi Amy Schumerin 3 Girls, 1 Keith -podcastissa kaavailleensa 1970-luvulle sijoittuvaa Luke Cage -elokuvaa Reservoid Dogsin jälkeen. Hän halusi päärooliin Laurence Fishburnen. Tarantinon ystävän mielestä Wesley Snipes olisi ollut fyysiseltä olemuksesltaan parempi vaitoehto rooliin, ja lopulta Tarantino hylkäsi projektin.

Varttuessaan sarjakuvia keräillyt Tarantino halusi ohjata Luke Cage -elokuvan jo kauan ennen nykyistä Marvel-elokuvien trendiä. Luke Cage -sarjakuvien pohjalta tehtiin lopulta Netflixissä nähty sarja jossa Tarantino ei ollut millään tavalla mukana. Sekä Laurence Fishburne että Wesley Snipes on sittemmin nähty Marvel-elokuvissa, sillä Fishburne näytteli Ant-Man and the Wasp -elokuvassa ja Snipes Blade-elokuvissa.