Sami Hedbergiltä ihastuttava kuvapäivitys: ”Kiitos, että olet”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko Sami Hedberg julkaisi Instagram-kanavallaan taannoin upean kuvan, joka oli ikuistettu lomamatkalla hänestä ja Saija Tuupasesta. Kuvassa Hedberg piti rakastaan hellästi halauksessa ja muistutti muitakin pitämään tärkeät ihmiset lähellä. Nyt Hedberg on jälleen asian ytimessä.

Tuoreessa päivityksessään koomikko ja tangokuningatar ovat käyneet illallisella ja suutelevat ravintolan ovella. Sami toteaa romanttisen kuvansa yhteydessä ”Tässä on hyvä olla. Kiitos, että olet.” Hashtagien perusteella illallisella juhlistettiin puolentoista vuoden suhdetta. Edellä mainitun kuvan

Sami Hedberg nähtiin taannoin Se mieletön remppa -elokuvassa, jossa hän esitti lukuisia sivurooleja. Taneli Mustosen ohjaama elokuva sai ensi-iltansa 19. helmikuuta, ja se ylitti 100.000 katsojan rajan jo helmikuun loppuun mennessä. Parhaillaan Hedberg on kuvaamassa Luokkakokous 3 -elokuvaa, jonka ohjaa Renny Harlin.