Adele katsoi vanhaa konserttiaan televisiosta – juhli kotona esiintymisasussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele on lupaillut faneilleen uutta albumia ja paljastanut, että se ilmestyisi 4. syyskuuta. Hetki sitten hänen managerinsa kuitenkin perui lupauksen ja kertoi, että albumi ei olekaan vielä valmis julkaistavaksi. 

Nyt 32-vuotias Adele julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan kuvaparin, jossa nähdään miten poptähti viettää aikaansa kotonaan. Nainen on päättänyt katsoa televisiosta vanhaa konserttiaan ja muistella tunnelmia esiintymislavoilta. Apunaan Adelella oli viisi siideriä ja pieni tuuletin.

Lopulta Adele oli vielä päättänyt pukea ylleen saman esiintymisasun, joka hänen yllään on konserteissa nähty. Hoikistuneelle Adelelle asu istui hieman eri tavalla kuin aiemmin ja vyötäröllä oleva kiristysnauha korostaakin nyt upeasti naisen kaventunutta keskivartaloa.