Donald Trump ei oppinut – käyttää luvattomasti Rolling Stonesin musiikkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on käyttänyt jälleen kampanjoinnissaan Rolling Stonesin musiikkia ilman lupaa. Yhtye uhkaa nyt miestä oikeustoimilla ja se on saanut tekijänoikeusjärjestö BMI:n taakseen.

Donald Trump soitti Tulsassa presidentinvaalikampanjointinsa jälkeen The Rolling Stonesin kappaleen You Can’t Always Get What You Want. Mies voitti saman kappaleen ilman lupaa myös edellisen kerran presidentinvaalit voitettuaan. Toisin sanoen hän ei ole oppinut aiemmasta ja bändi ei halua enää nimeään yhdistettävän Donald Trumpiin ainakaan ilman asianmukaista korvausta, New York Post uutisoi.

Rolling Stones on aiemmin paljastanut, että vuonna 1969 julkaistu kappale kertoo Chelseassa käytettävistä huumausaineista. Muusikkoveteraanit Mick Jagger ja Keith Richards ovat arvostelleet Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia. Trump toimi aikoinaan yhtyeen promoottorina Yhdysvaltain kiertueella Atlantic Cityssä 30 vuotta sitten. Tällöin Keith Richards teki hyvin selväksi, että haluaa miehestä eroon ja kauas yhtyeestä.

– Nyt Amerikan on päästävä hänestä eroon. Minä varoitin teitä!, Richards vinoili.