Mickey Rourke tylyttää Robert De Niroa: ”V**un itkupilli”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Mickey Rourken ja Robert De Niron välit eivät ole olleet vuosikymmeniä lämpimät. Nyt tähti on avautunut rajussa Instagram-ulostulossa De Nirosta, jonka kanssa hän näytteli vuonna 1987 ilmestyneessä Noiduttu sydän -trillerissä.

– Hei Robert De Niro, juuri niin, puhun sinulle, v*tun itkupilli. Ystäväni kertoi että olit muutama kuuausi sitten kutsunut minua valehtelijaksi ja p*skanpuhujaksi. Kuuntele nyt, herra kova jätkä elokuvissa, olet ensimmäinen minua koskaan valehtelijaksi kutsunut henkilö ja se luki sanomalehdessä, Rourke avautui.

– Annas kun kerron jotain, nilkki. Kun näen sinut, vannon isoäitini, veljeni ja kaikkien koirieni nimeen nolaavani sinut pahasti 100-prosenttisesti, tähti jatkoi.

Rourke väitti aikaisemmin ohjaajalegenda Martin Scorsesen kaavailleen hänelle roolia The Irishman -elokuvassa. Näyttelijän mukaan De Niro olisi kuitenkin kieltäytynyt näyttelemässä elokuvassa hänen kanssaan. De Niron edustajan New York Post -lehdelle antaman kommentin mukaan Rourkea ei kuitenkaan missään vaiheessa kaavailtu The Irishman -elokuvaan.