Poliisi etsii raiskauksen yrittäjää Espoossa – tarkat tuntomerkit julkaistiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Espoon poliisi etsii miestä, joka yritti raiskata uhrin keskiviikkona 15. heinäkuuta kello 23:15 aikaan Matinkylän uimarannalle kulkevalla hiekkatiellä. Tie kulkee Nuottaniementien ja Matinkyläntien risteyksestä, kohti Matinlahden rantaa.

Tekijän tuntomerkit:– alle 30-vuotias mies– vaaleaihoinen– tummat kulmakarvat– tumman ruskeat lyhyet hiukset, joissa selkeä jakaus toisella puolella päätä– vaatetus: Musta huppari, jossa ei ole vetoketjua. Hupparissa etupuolella noin viisi senttimetriä korkea vanhatavan tyylisellä tekstillä kirjoitettuna jokin sana tai lause. Vaaleat farkut. Pääosin valkoiset lenkkarit.

Poliisi pyytää vihjeitä tekijästä puhelimitse vastaajanumeroon 0295 413031 tai sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi.