Ravintola tuhosi Harvey Weinsteinin ja Jeffrey Epsteinin vakiopöydän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa sijaitseva ravintola on päättänyt hankkiutua eroon pöydästä, joka muistutti kahdesta seksirikollisiksi paljastuneesta asiakkaaksi. Pöytää käyttivät elokuvatuottaja Harvey Weinstein ja liikemies Jeffrey Epstein.

75 Mainin omistaja Zach Erdem kertoi halunneensa hävittää Epsteinin ja Weinsteinin nimet ravintolan historiasta. Kaksikolla oli tapana lounastaa 75 Mainin ensimmäisessä pöydässä. Julkaisemallaan videolla Erdem hakkaa pöytää moukarilla ja vasaralla, ja lopulta hän sytytti sen tuleen.

– Otin vasarani ja polttoainetta. Rikoin pöydän, poltin sen ja heitin sen roskiin. Se tuntui hyvältä. Nyt minun ei tarvitse enää ajatella niitä kahta tyyppiä, 39-vuotias ravintoloitsija avautui CNN-uutissivustolle.