Sylvie Meisin polttarit – bikinit ja hääpuvun huntu yllä altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Sylvie Meis on nyt juhlinut polttareita poikkeuksellisen näyttävästi yhdessä ystäviensä kanssa Weissenhaus Grand Village Resort & Spassa. Kaikkea polttareiden tapahtumia ei luonnollisesti kerrota ulkopuolisille, mutta somekuvissa hänet nähdään poseeraamassa uima-altaalla bikineissä ja valkoinen huntu päässään. Kuviensa yhteydessä Sylvie kertoo juhlien olleen hänen unelmiensa polttarit. Vesileluna nähtiin jättimäinen puhallettava timanttisormus.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.