Tuttu rattijuoppo kiinni rysän päältä Hämeenlinnassa – edellisestä kerrasta tunti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisilla on riittänyt työtehtäviä kesäviikonloppujen aikana, ja etenkin rattijuopot ovat työllistäneet viranomaisia. Yksi rattijuoppo vaati muistutuksen ajoturvallisuudesta tunti ensimmäisen kärähdyksen jälkeen.

Poliisit pysäyttivät henkilöauton Hämeenlinnan keskustassa varhain sunnuntaiaamuna. Autoa kuljettanut keski-ikäinen mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0.61 mg/l tuloksen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisipartio tapasi saman miehen kuljettamassa aiemmasta kärähdyksestä tuttua ajoneuvoa noin tunti edellisen pidätyksen jälkeen. Miehen humalatila oli laskenut tavallisen rattijuopumuksen tasolle. Ajokieltoon määrääminen ei auttanut, joten miestä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.