Asiantuntijat: Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto ei kestä viimeisintä kohua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Kim Kardashian on joutunut venyttämään pinnaansa melkoisesti mielenterveysongelmista kärsivän räppäriaviomiehensä Kanye Westin takia. Nainen on vuosien ajan tukenut miehen oikkuja, mutta nyt hänen ymmärryksensä on kerrottu olevan lopussa.

Kanye West kertoi äskettäin pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi ja piti todella sekavan puheen yleisön edessä Etelä-Carolinassa. Hän muun muassa itki ja kertoi, kuinka mies oli vaatinut Kim Kardashiania tekemään abortin odottaessaan parin ensimmäistä lasta, North Westiä. Ihmiset ovat huolestuneet Kanyen käytöksestä ja pelkäävät sen olevan yhteydessä miehen kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön.

Kim Kardashian on tyrmistynyt miehensä viimeisimmistä käänteistä. Page Six kertoo perheen tekevän kaikkensa, jotta Kanyen hyvinvointi saataisiin takaisin raiteilleen, mutta viimeisin kohu voi johtaa pariskunnan eroon. Heidän liittonsa on nitissyt liitoksistaan jo vuosien ajan, eikä perhe-elämä ole ollut tavallisimmasta päästä Kanyen asuessa pääasiallisesti muualla kuin Kim ja heidän neljä lastaan.