Darceyn ja Staceyn oma ohjelma alkaa pian! Julkkissiskosten elämästä ei puutu draamaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty 90 Päivää morsiamena -realityohjelma on seurannut 45-vuotiaan amerikkalaisen Darcey Silvan elämää ulkomaalaisten miesten naisystävänä. Toisinaan kameroille on esiintynyt myös hänen siskonsa Stacey, joka näyttää liki identtiseltä Darceyn kanssa.

TLC on kuunnellut fanien toiveita ja kuvannut sisaruksista oman spin off -sarjansa televisioon. Kaksikko tapailee mielellään ulkomaalaisia miehiä ja heidän rakkauselämäänsä seurataan nyt kameroiden välityksellä. Samalla kerrotaan siskosten perhe-elämästä ja esitetään asioita, joita ei muuten mahdu 90 Päivää morsiamena -ohjelman raameihin.

Nyt on julkaistu ensimmäinen kurkistus siskosten omaan sarjaan. Katkelmassa nähdään suudelmia ja suurta surua. Eniten vaikeuksia tuottaa Darceyn ja Staceyn erottaminen toisistaan.