Kaikkien aikojen kallein Netflix-elokuva työn alla – pääosissa Ryan Gosling ja Chris Evans

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuri osa viihdeteollisuudesta on joutunut kärvistelemään koronakriisin vuoksi, mutta Netflix on poikkeus. Kevään aikana 10 miljoonaa uutta tilaajaa saanut yhtiö valmistautuu nyt tuottamaan historiansa kalleinta elokuvaa.

Ryan Gosling ja Chris Evans on kiinnitetty Mark Greaneyn The Grey Man -kirjan elokuvaversion päärooliin. Gosling näyttelee elokuvassa entistä vakoojaa ja Evans puolestaan häntä jahtaavaa CIA-agenttia. Elokuvan ohjaavat muun muassa Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame -elokuvista tunnetut Joe sekä Anthony Russo.

Taannoin myös Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmaksi elokuvaksi nousseen Extraction-toimintaseikkailun ohjanneet Russot ovat kehitelleet The Grey Mania vuosikausien ajan. Tulevan elokuvan budjetin kerrotaan Decider-sivuston mukaan olevan lähellä 200 miljoonaa dollaria. Mikäli The Grey Man on menestys, on sen tarkoitus saada jatkoa kokonaisen elokuvasarjan merkeissä.