Rihanna haastatteli menestyneitä naisia – näitä julkkiksia itse ihailee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on esiintynyt julkisuudessa viime aikoina lähinnä alusvaatekuvissa muotiyrittäjänä tai oman kosmetiikkalinjansa tiimoilta. Nyt Rihanna on halunnut jututtaa julkisuudessa olevia naisia, joita hän itse ihailee.

Rihanna on halunnut kysyä i-D -sivuston uudella videolla kysymyksiä naisilta, joita hän ihailee. Videon kuvauksiin on kutsuttu niin malleja, muusikoita kuin aktivistejakin, joita varten poptähti on miettinyt tarkasti kysymykset etukäteen valmiiksi.

Videolla nähdään muun muassa Gigi Hadid, joka kertoo, että todellisessa menestymisessä on kyse siitä, miten menestymisen ja epäonnistumisen välissä olevan ajan hallitsee. Video tulee saamaan vielä jatkoa, koska haastattelun lopussa Rihannan ihailemat naiset saivat esittää Rihannalle kysymyksiä, joihin poptähti tulee vastaamaan seuraavassa osiossa.