Temptation Island Vilman ja Juuson vauvasta tehty lastensuojeluilmoitus – perheessä kaikki hyvin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 25-vuotias Vilma Karjalainen ja kolmekymppinen Juuso Lehmusvyöry saivat terveen tyttövauvan muutama kuukausi sitten. Lapsi on pariskunnan ensimmäinen ja he ovat opetelleet eloa perheenä.

Juuso Lehmusvyöry kertoo nyt Instagramissa jonkun tehneen heistä lastensuojeluilmoituksen sosiaalisen median sisällön perusteella. Juuson mukaan perheellä on kaikki hyvin.

– Se, että jos et ole samaa mieltä mun kanssa asioista, ei anna sulle mitään oikeutta kutsua mua nimillä, TAI tehdä lastensuojeluilmoituksia, hän napauttaa.

– Meidän perheessä ei ole kenellekään mitään hätää, jos koet pakottavaa tarvetta kokea huolta, ei tarvitse.

View this post on Instagram

Ilmeeni, kun mun some käytöksestä tehdään lasuja, ja aletaan leimaamaan mua hulluksi tms. Se, että jos et ole samaa mieltä mun kanssa asioista, ei anna sulle mitään oikeutta kutsua mua nimillä, TAI tehdä lastensuojeluilmoituksia. Toivottavasti tajuat sen, sinä joka teit sen lasun, ja tätä lukiessa tunnet piston sydämessä. Että se että teit turhan lasun, vei resursseja sieltä, missä niitä oikeasti tarvittiin. Tämä kyseinen lasu mitätöitiin saman tien, kun keskustelin heidän kanssaan puhelimitse, joten siksi koen, että tämä oli ajan/resurssien hukkaa. Lastensuojelu on jo valmiiksi ylikuormittunut, yksi syy on juurikin nämä turhat tapaukset, virkailijoilla on x määrä resursseja, ja jos ne käytetään näihin turhiin tapauksiin, jää valitettavasti apu saamatta joltain, kuka sitä oikeasti tarvitsee. Meidän perheessä ei ole kenellekään mitään hätää, jos koet pakottavaa tarvetta kokea huolta, ei tarvitse. Moni on varmasti ihmetellyt miksi julkaisuni ovat olleet englanniksi viime aikoina, tämä on siitä yksinkertaisesta syystä, että haluan harjoittaa englannin kielen kirjoitustani. Kaikkea hyvää sulle joka tätä luet, ja mahtavaa tiistaita 💪

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory) on