Jessica Simpson paljasti vartaloansa – kuin uusi ihminen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heinäkuussa 40 vuotta täyttävä Jessica Simpson laihdutti viime vuonna 45 kiloa. Nainen aikoo olla nelikymppisenä elämänsä parhaimmassa kunnossa ja hän on kertonut avoimesti taistelleensa muun muassa alkoholismia vastaan. Hänellä on kolme lasta.

Nainen on nyt esitellyt lihaksikasta vartaloaan Instagramissa. Naisen muodonmuutos uhkeasta blondista sporttiseksi perheenäidiksi on kannattanut. Hänen kehonsa lihakset loistavat kuvassa mainiosti ja hän kertoo kuntoilleensa ennen lasten heräämistä. Aikainen liikunta on naisen omaa aikaa.

Jessica Simpsonin ja hänen miehensä Eric Johnsonin kuopus Birdie Mae syntyi viime vuoden maaliskuussa. Pienen tytön lisäksi heillä on kahdeksanvuotias Maxwell Drew ja kuusivuotias Ace Knute. Perheen arki on muuttunut melkoisesti Jessican elämäntaparemontin jälkeen.