Pyöräilijä oli kuolla jäätyään rekan alle – ystävystyi lopulta kuljettajan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jack Keith oli ajamassa kotiinsa rekallaan viime toukokuussa kun hän ajoi vahingossa tien sivussa pyöräilleen Tom Sovillan päälle. Tom Sovilla kiidätettiin sairaalaan, jossa kävi ilmi, että mies oli todella onnekas selvittyään kovasta iskusta hengissä.

Tom Sovilla oli sairaalahoidossa People-sivuston mukaan 33 päivää. Pitkän toipumisprosessin aikana mies sai itselleen melko epätodennäköisen ystävän. Miehen, joka oli ajanut hänen ylitseen. Autoa ajanut Jack Keith on ollut Sovillan tukena hänen toipuessaan onnettomuudesta, minkä myötä miesten välille on syntynyt ystävyys.

Sovillan mukaan kaunan kantaminen syö ihmistä sisältä päin, minkä vuoksi hän päättikin nopeasti antaa anteeksi Jack Keithille tapahtuneen. Tällä hetkellä Keith auttaa Sovillaa keräämään Gofundme-joukkorahoitussivuston avulla varoja, joilla miehet pystyisivät kattamaan Sovillan käteen jääneen 7 000 dollarin sairaalalaskun.