Totuus kuullaan jälleen lasten suusta – huvittavat tilanteet videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Totuus kuullaan lasten suusta, minkä vuoksi heidän voikin odottaa sanovan mitä tahansa, milloin tahansa ja kenelle tahansa. Lapset ovat huvittavan rehellisiä ja kertovatkin välillä asiansa niin suoraan, että herkimpiä voi alkaa nolostuttamaan.

YouTube-videolla nähdään nyt hulvaton kooste vanhempien tallentamista tilanteista, joissa lapsi on sanonut jotakin odottamatonta ja hauskaa. Suuri osa koomisista hetkistä on tapahtunut silloin kun lapsi on ollut tuohtunut tai yrittää peitellä pahantekoaan.

Lapset osaavat kommentoida nenäkkäästi omaa pahaa käytöstään ja selittää vanhemmilleen myös sen, minkä vuoksi heidän tulisi saada tehdä kiellettyjä asioita. Videolla kuullaan myös mitä lapset haluavat tehdä kasvaessaan aikuiseksi.