Blac Chynan juoni ei onnistunut – tuomittiin korvauksiin entiselle vuokranantajalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna vuokrasi taannoin kuuden makuuhuoneen asuntoa Studio Citysta, Los Angelesista. Vuokranantaja Michael Kremerman joutui hakemaan maksamattomia vuokria oikeusteitse. Kokonaislasku oli 48.546 dollaria, mutta Blac Chyna joutui myös maksamaan miehen oikeudenkäyntikulut, joten summa nousi yhteensä 72.000 dollariin.

Nainen ei kuitenkaan suostunut maksamaa summaa, vaan haastoi asianajajineen vuokranantajan oikeuteen. Blac Chyna vaatii mieheltä maksamaansa vuokra-asunnon takuusummaa takaisin. Hän maksoi vuokravakuuksia yhteensä 25.000 dollaria, mutta vaati mieheltä korkoineen yhteensä 50.000 dollaria.

Kalifornialainen tuomari ei suostunut Blac Chynan pyyntöön oikeudenkäynnissä. Sen sijaan hän tuli tapauksessa vastaan ja pienensi naisen kontolleen jäävää summaa siten, että loppulasku oli 58.400 dollaria. Chynan tulisi maksaa myös oikeudenkäyntikulut Michael Kremermanille, Page Six uutisoi.

Asunnon vuokra oli 16.000 dollaria kuukaudessa. Sopimus oli tehty 31. maaliskuuta 2019 saakka, mutta Chyna muutti kiinteistöstä jo marraskuussa 2018 ja lopetti silloin myös vuokran maksamisen. Blac Chyna aikoo valittaa oikeudenpäätöksestä.