Ciara julkaisi näyttävän kuvan miehensä kanssa – fanit ihastelevat raskausvatsaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. Tällä hetkellä 34-vuotias Ciara odottaa miehensä Russell Wilsonin kanssa kolmatta lastaan, jonka paljasti taannoin olevan poika.

Ciara on osoittanut useaan otteeseen olevansa oikea raskausvalokuvien kuningatar. Nainen on julkaissut itsestään monia häikäisevän upeita otoksia, joissa tähti poseeraa kameralle itsevarmasti melko vähäpukeisena ja esittelee raskausvatsaansa.

Tällä kerralla Ciara poseeraa miehensä kanssa kuvassa, jossa raskausvatsa pilkistää paidan avoimesta napista. Ennen yhteiskuvaa laulaja julkaisi kauniita bikinikuvia, joissa hän esitteli muuttunutta vartaloaan. Avioparilla on ennestään Sienna-niminen tytär, minkä lisäksi Ciaralla on Future-niminen poika aiemmasta liitostaan.