Kanye West paljasti halunneensa jo vuosia avioeroa Kim Kardashianista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Presidentiksi vuoden 2020 presidentinvaaleissa aikova räppäri Kanye West on jatkanut sekoilua myös Twitterissä. Mies on nyt sanonut, että on yrittänyt erota Kim Kardashianista vuodesta 2018 saakka.

Räppäri Kanye West on osoittanut viime päivinä kärsivänsä pahanlaatuisista mielenterveysongelmista, joiden voi epäillä aiheuttaneen miehelle omituista käytöstä aiheuttavaa maniaa – tai mahdollisesti jopa psykoosia. Kardashianit yrittivät lennättää miehen kotiin lääkäreitä tarkastamaan hänen vointiaan. Yritys meni kaiketi pieleen.

Lisäksi Kris Jenner ja Kim Kardashian ovat antaneet julkisuuteen lausunnon Kanyen tilasta ilman miehen suostumusta. Kanye sanoo, että se liittyy suoraan rasismiin ja asenteeseen valkoisen rodun paremmuudesta. Samalla hän kutsuu Kris Jenneriä nimellä Kris Jong-Un. Mies väittää vaimonsa lähentyneen liikaa Meek Millin kanssa rikosoikeuteen liittyvässä tapaamisessa vuonna 2018. Kanye sanoo, että on yrittänyt erota Kim Kardashianista siitä lähtien.

Hän on myöhemmin poistanut tweetit.

Twitter