Oletko nähnyt viime yönä kadonnutta Pirjoa? Soita heti 112

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi on julkaissut raahelaisen Pirjo Sipilän katoamisilmoituksen. Sipilä katosi Raahen Järventölän alueelta perjantain vastaisena yönä puolen yön aikaan. Hän on todennäköisesti kävellen liikkeellä.

Päivitys: Poliisi tiedottaa, että kadonnut on löytynyt menehtyneenä poliisin ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun yhteistyön tuloksena. Tapauksen tutkinta jatkuu kuolemansyynselvittämisenä eikä tapauksesta tiedoteta enempää.

Pirjo Sipilä on 70-vuotias ja normaalivartaloinen. Hän on kevyesti harmaantunut ja tummat hiukset ulottuvat niskaan. Sipilä on 168 senttimetriä pitkä, eikä hänen vaatetuksestaan ole tietoa.

Akuutut havainnot tulee ilmoittaa hätäkeskuksen numeroon 112. Muista havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295416194.