Olivia Culpo yhteiskuvassa rakkaansa kanssa – vatsalihakset varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo ei ole hetkeen päässyt tekemään tavanomaisia töitään kuvauksissa koronaviruksen vuoksi. Tähti on kuitenkin muistanut fanejaan julkaisemalla sosiaaliseen mediaan säännöllisesti seksikkäitä kuvia itsestään.

Nyt häikäisevän kaunis Olivia Culpo julkaisi hänen 4,6 miljoonan faninsa iloksi kuvan, jossa hän nautiskelee aurinkoisesta päivästään rakkaan poikaystävänsä kanssa. Kuvassa Culpon vartalo näyttää valkoisissa bikineissä todella timmiltä vatsalihasten erottuessa selvästi keskivartalosta.

Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 28-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Tällä hetkellä Culpo seurustelee NFL-pelaaja Christian McCaffreyn kanssa.